Smartest Main Logo τροφική δυσανεξία Contact Number site map
Creating my Wellbeing<a name=top></a>

Creating my Wellbeing

Experience smartest. Creating a world just... for you

Βρίσκεστε, πλέον, στο τρίτο στάδιο του Smartest Reliability System (SRS), δηλαδή, ένα βήμα πριν να απολαύσετε τα πρώτα αποτελέσματα του smartest. Πιο συγκεκριμένα:
Μέσα σε 4-7 ημέρες θα εκπλαγείτε ευχάριστα, όταν αντιληφθείτε ότι διάφορες καθημερινές ενοχλήσεις, όπως πρήξιμο και φούσκωμα, θα αρχίσουν να υποχωρούν. Μετά από τις πρώτες 12 μέρες θα αισθανθείτε μεγαλύτερη ενέργεια και ζωντάνια. Μετά από την παρέλευση 25 ημερών θα νιώσετε να υποχωρούν τα συμπτώματα που έχει προκαλέσει η τροφική δυσανεξία στο σώμα και τον οργανισμό σας.
Είστε έτοιμοι για να ξεκινήσετε;

Creating My Wellbeing   The New Way of Living   Smartest Plus Services

Creating My Wellbeing Επιστροφή

Η Smartgroup θεωρεί ότι η λήψη των αποτελεσμάτων του smartest, αποτελεί τη βάση, το θεμέλιο για τη νέα ζωή που ξεκινά ευθύς αμέσως. Ένα σημαντικό βήμα για να κατανοήσουμε τον εαυτό μας, ένα βήμα για τη μετάβαση στον πραγματικό μας στόχο, στο τελικό επιθυμητό αποτέλεσμα.
Γιατί ο στόχος μας είναι η δημιουργία του νέου τρόπου ζωής, μακριά από μακροχρόνιες στερήσεις, αναποτελεσματικές δίαιτες και διάφορα προβλήματα υγείας που μπορεί να σας ταλαιπωρούν.
Στόχος μας είναι να φέρουμε τον οργανισμό σας σε τέλεια ισορροπία και να δημιουργήσουμε έτσι ένα νέο τρόπο ζωής που θα σας κάνει να φαίνεστε και να νιώθετε όμορφοι και υγιείς για πάντα.
Σημαντικός παράγοντας για την επίτευξη των παραπάνω στόχων είναι η πλήρης κατανόηση των αποτελεσμάτων σας. Στα χέρια σας κρατάτε το έντυπο «Understanding myself», όπου έχει καταγραφεί το προσωπικό σας διατροφολόγιο. Δίπλα από την κάθε τροφή ξεχωριστά, παρατηρείτε μια χρωματική ένδειξη (πράσινη, κόκκινη, κίτρινη). Η ένδειξη αυτή καθορίζει την κατηγορία στην οποία ανήκει η κάθε τροφή που είχατε επιλέξει.
Τέλος, οι συνοδευτικές υπηρεσίες LipAnalysis και MetAnalysis, μπορούν να επιβεβαιώσουν, τις αλλαγές στον οργανισμό μας.

Συγκεκριμένα:

Πράσινη ένδειξη - τρόφιμα «σε Ισσοροπία»: Περιλαμβάνει τα τρόφιμα που μπορείτε να καταναλώνετε ελεύθερα, δηλαδή τα τρόφιμα που ο οργανισμός σας τα μεταβολίζει φυσιολογικά.

Κόκκινη ένδειξη - τρόφιμα «σε Ευαισθησία»: Περιλαμβάνει τα τρόφιμα που τώρα ξεκινούν να σας επηρεάζουν αρνητικά, δηλαδή ο οργανισμός σας αρχίζει να μην μπορεί να τα μεταβολίσει φυσιολογικά. Στην περίπτωση αυτή, αρκεί να περιορίσετε την ποσότητα-συχνότητα που τα χρησιμοποιείτε, έτσι ώστε να μην υπερφορτώνεται ο οργανισμός σας από αυτά και να επανέλθουν σε μια κατάσταση «ισορροπίας». Ενδεικτικά, τα τρόφιμα αυτά προτείνουμε να καταναλώνονται μία με δύο φορές το μήνα.

Κίτρινη ένδειξη - τρόφιμα «σε Δυσανεξία»: Περιλαμβάνει τα τρόφιμα που ο οργανισμός δεν μπορεί πλέον να μεταβολίσει σωστά. Το αποτέλεσμα είναι η συσσώρευση τοξινών, η αύξηση λιπώδους ιστού, η δυσκοιλιότητα, τα πρηξίματα κ.ά. Τα τρόφιμα αυτά είναι απαραίτητο να τα αποκλείσετε από τη διατροφή σας για τους επόμενους 3-4 μήνες.

Τόσο είναι το διάστημα που χρειάζεται ο οργανισμός σας για να αποβάλλει τελείως τις ουσίες αυτές, να «αποτοξινωθεί» δηλαδή, και να αρχίσει να συνθέτει τα ένζυμα που του λείπουν, έτσι ώστε να είναι σε θέση μετά το πέρας του τετραμήνου να μπορεί ξανά να τις μεταβολίσει κανονικά.

Αυτό σημαίνει ότι ένα μεγάλο ποσοστό των τροφίμων που θα κατατάξουμε «σε δυσανεξία» τώρα, μετά από 3-4 μήνες θα έχει ισορροπήσει και τότε θα πρέπει να το επανεντάξουμε στη διατροφή μας κανονικά. Φυσικά, αυτό μπορεί να γίνει με βεβαιότητα μόνο μετά από ένα επανέλεγχο, δηλαδή με τη διενέργεια για δεύτερη φορά του smartest , ώστε να πιστοποιηθεί 100% η καταλληλότητα των τροφίμων αυτών.

Μετά την πάροδο ενός επιπλέον τετραμήνου και ενώ έχουμε κάνει τις ανάλογες τροποποιήσεις στο διατροφολόγιό μας, ένας τρίτος έλεγχος των τροφών θα μας δώσει τα τελικά και σίγουρα αποτελέσματα. Η τρίτη, λοιπόν, διενέργεια του smartest θα είναι και εκείνη που θα μας καταδείξει οριστικά ποιες τροφές δεν πρέπει ποτέ ξανά να εντάξουμε στο διατροφολόγιό μας, διότι είναι σίγουρο πλέον ότι μας προκαλούν δυσανεξία λόγω κληρονομικότητας ή άλλων γενετικών αιτιών.

Επιστροφή

The New Way of Living Επιστροφή

Ο νέος, προτεινόμενος τρόπος ζωής δεν απαιτεί στερήσεις. Αρκεί μόνο να εντάξετε τα αποτελέσματα του smartest στην καθημερινότητά σας, στα ψώνια και γενικά στην καθημερινή σας διατροφή. Με έξυπνους και απλούς τρόπους μπορείτε να εφαρμόσετε επιτυχημένα το smartest και να απολαύσετε τα εντυπωσιακά αποτελέσματά του.

Αγοράζοντας τις τροφές μου


Πρώτο μέλημά σας όταν κάνετε τις αγορές σας στο σούπερμαρκετ ή το μίνι μάρκετ της γειτονιάς σας, προτείνουμε να είναι ο έλεγχος των συστατικών που περιλαμβάνονται σε κάθε προϊόν και όχι μόνο η τιμή, η συσκευασία και η ημερομηνία λήξης τους.
Μάλιστα, λόγω της σημαντικότητας του θέματος της τροφικής δυσανεξίας, η Ευρωπαϊκή Ένωση προχώρησε στην επιβολή υποχρεωτικής αναγραφής όλων των συστατικών ενός προϊόντος, ακόμη και αυτών που μέχρι πρότινος αναφέρονταν ως μη ανιχνεύσιμα.
Έτσι, σε αντίθεση με το παρελθόν, τώρα έχετε τη δυνατότητα να γνωρίζετε ακριβώς ποιο «αθώο» μέχρι πρότινος σκεύασμα μπορεί να είναι η αιτία που προκαλούσε διάφορα προβλήματα στον οργανισμό σας.
Εκμεταλλευτείτε τη δύναμη της συγκεκριμένης γνώσης, συνδυάστε τη με τα αποτελέσματα του Smartest και δείτε τη διαφορά στον οργανισμό σας.
Ζήστε την εμπειρία του Smartest, ζήστε τη νέα εποχή του οργανισμού σας, ζήστε τον πραγματικό σας εαυτό!

Παραγγέλνοντας στο σπίτι

Το σύγχρονο lifestyle, οι έντονοι ρυθμοί και το γεγονός ότι τα ωράρια εργασίας είναι πλέον εξοντωτικά, «οδηγούν» πολλούς από εμάς καθημερινά στην εύκολη λύση της παραγγελίας έτοιμου φαγητού, του γνωστού σε όλους μας «delivery».
Σκοπός μας δεν είναι να αλλάξουμε τις καθημερινές σας συνήθειες. Στόχος μας, είναι η ένταξη του Smartest εντελώς «ανώδυνα» στην καθημερινότητά σας, ώστε να απολαμβάνετε όλες τις στιγμές σας, ιδιαίτερα αυτές του φαγητού!

Δύο απλά βήματα μπορούν να εγγυηθούν το τέλειο αποτέλεσμα.

 • Διαβάστε προσεκτικά τον κατάλογο παραγγελίας (Delivery flyer)
 • Επιλέξτε τα φαγητά που θέλετε να παραγγείλετε.
 • Σε δεύτερο στάδιο διαβάστε όλες τις τροφές που περιλαμβάνουν π.χ χωριάτικη σαλάτα: αγγούρι, ντομάτα, κρεμμύδι, ελαιόλαδο, τυρί φέτα.
  Σε αυτή την περίπτωση, εάν το Smartest έδειξε ότι πρέπει να αποφύγετε το κρεμμύδι, ζητήστε κατά την παραγγελία σας να αντικαταστήσετε τη συγκεκριμένη τροφή με κάποια αντίστοιχη.
  Έτσι, χωρίς να αποφύγετε το αγαπημένο σας έδεσμα, αποφεύγετε την πιθανότητα να νιώσετε «βαρυστομαχιά» ή κάποιο άλλο δυσάρεστο σύμπτωμα.
 • Ζητήστε επεξηγήσεις.
  Σε περίπτωση που έχετε επιλέξει συγκεκριμένο έδεσμα, το οποίο για παράδειγμα συνοδεύεται από κάποια σάλτσα τα συστατικά της οποίας δεν αναφέρονται (π.χ σάλτσα ταρτούφο) μη διστάσετε να ζητήσετε κάποιες πληροφορίες σχετικά με τα συστατικά της.
 • Ρωτήστε για τα συστατικά που χρησιμοποιούνται κατά το μαγείρεμα των τροφών.
  Για παράδειγμα, εάν θέλετε να απολαύσετε ένα λαχταριστό πιάτο τηγανητές πατάτες, μη διστάσετε να ρωτήσετε σε τι λάδι τηγανίζονται. Αν, για παράδειγμα, χρησιμοποιείται ελαιόλαδο, τροφή που η κατανάλωσή της μπορεί να δημιουργεί πρόβλημα στον οργανισμό σας (σύμφωνα με τα αποτελέσματα smartest), ζητήστε ευγενικά να τηγανίσουν τη δική σας παραγγελία με ηλιέλαιο.
 • Απλά, σκεπτόμενοι Smartest, απολαύστε όλα εκείνα που μέχρι τώρα θα σας απαγόρευαν και ζήστε ελεύθερα την πιο απολαυστική εμπειρία της ζωής σας.

Μαγειρεύοντας σπίτι

Η μαγειρική στο σπίτι, εκτός από ανάγκη, αποτελεί απόλαυση τόσο για τη γυναίκα όσο και το σύγχρονο άντρα .
Το Smartest ήρθε για να κάνει την απόλαυση αυτή περισσότερο υγιεινή για σας, την οικογένειά σας, τα παιδιά σας ή ακόμη και τους φίλους σας. Χωρίς να αφαιρέσετε οτιδήποτε μπορεί να αλλοιώσει τις γαστρονομικές σας προτιμήσεις, απλά προσθέτοντας περισσότερη φαντασία, μπορείτε τώρα να δημιουργήσετε τα εδέσματα που μέχρι τώρα απολαμβάνατε στα όνειρά σας.

Η διαδικασία είναι απλή και εύκολη.

Πριν ξεκινήσετε την προετοιμασία οποιουδήποτε φαγητού, ελέγξτε τις τροφές που αποτελούν τα συστατικά του. Σε περίπτωση που κάποια από αυτές, πρέπει να αποφύγετε, βάση των αποτελεσμάτων Smartest, απλά αντικαταστήστε τη με κάποια που δεν σας προκαλεί πρόβλημα. Όταν χρησιμοποιείτε επεξεργασμένες τροφές, απλά ανατρέξτε στην ετικέτα των συστατικών για να δείτε αν πρέπει να τη χρησιμοποιήσετε.
Τέλος, κατά τη διάρκεια της παρασκευής, χρησιμοποιήστε υλικά που ενδείκνυνται για τον οργανισμό σας. Για παράδειγμα, πιπεριά αντί για κρεμμύδι, ή κατσικίσιο τυρί αντί αγελαδινό.
Έτσι, με περισσότερη φαντασία και προσοχή, μπορείτε να απολαμβάνετε ακόμη και γεύματα που μέχρι τώρα σας είχαν απαγορευτεί από το διατροφολόγιό σας.

Τώρα με το Smartest, ξεχάστε τα απαγορευμένα γεύματα.
Τώρα με το Smartest, γευθείτε όσο ποτέ άλλοτε την αίσθηση της ελευθερίας.

Γευματίζοντας έξω

Οι σύγχρονοι ρυθμοί , η πίεση της εβδομαδιαίας εργασίας, αλλά και η ελληνική παράδοση , καθιστούν αναγκαία τα γεύματα εκτός σπιτιού.
Η εβδομαδιαία, τουλάχιστον, έξοδο στην ταβέρνα ή το εστιατόριο, για κάποιους αποτελεί άγραφο νόμο της ελληνικής οικογένειας, ενώ για άλλους οι συχνοί έξοδοι σε εστιατόρια και μοδάτα bar-restaurants είναι πλέον υποχρέωση του σωστού επαγγελματία. Τέλος, το καθημερινό snack στο γραφείο έχει σχεδόν αντικαταστήσει το μεσημεριανό οικογενειακό τραπέζι τουλάχιστον κατά τη διάρκεια της εβδομάδας.
Πόσες φορές, λοιπόν, δεν βρεθήκατε στη δυσάρεστη θέση να επιλέξετε μια σαλάτα γιατί όλα τα υπόλοιπα σας τα έχει απαγορεύσει η δίαιτα που ακολουθείτε; Πόσες φορές άλλωστε μείνατε νηστικός/η κατά τη διάρκεια μιας εξαντλητικής μέρας στο γραφείο γιατί δεν ξέρατε τι να φάτε για μεσημεριανό snack;

Το αποτέλεσμα; Eσείς να νιώθετε εξάντληση, να καταπιέζεστε, η παρέα να δυσανασχετεί, ενώ ο πελάτης σας να έρχεται σε δύσκολη θέση και να μην παραγγέλνει αυτό που επιθυμούσε.

Τώρα, με το Smartest, ξεχάστε τα όλα και ζήστε ελεύθερα. Παραγγείλετε ό,τι θέλετε χωρίς καμία δέσμευση, διώξτε το άγχος, αναζωογονηθείτε, κάντε τους διπλανούς σας να χαμογελούν και απολαύστε τη ζωή. Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να σκεφθείτε Smartest.
Όπως και στην περίπτωση της παραγγελίας στο σπίτι, το μυστικό κρύβεται στον τρόπο που παραγγέλνετε και όχι στο τι παραγγέλνετε.
Έτσι, λοιπόν, επιλέξτε το γεύμα σας ή το snack που επιθυμείτε διαβάζοντας προσεκτικά την ανάλυση του. Τσεκάρετε και απλά αντικαταστήστε εκείνες μόνο τις τροφές που, με βάση τα αποτελέσματα smartest, σας προκαλούν δυσανεξία.
Τέλος, τολμήστε μερικές μικρές αλλαγές στην καθημερινότητά σας και νιώστε ευχάριστα και όμορφα.

Μετατρέψτε το φαγητό
από καθημερινό άγχος
σε καθημερινή απόλαυση
και... celebrate life

Μην κάνετε δίαιτα !!!
Απλά, σκεφθείτε smartest και…

Συμπεριλάβετε στη διατροφή σας φυσικά προϊόντα, φρούτα και λαχανικά εποχής (εφόσον είναι «ισορροπημένα»), αφού πρώτα τα πλύνετε πολύ καλά (2&3 φορές). Ταυτόχρονα, προσπαθήστε να αποφύγετε τρόφιμα που περιέχουν συντηρητικά και ενισχυτές γεύσης.
Κάνετε το νερό σύμμαχό σας καταναλώνοντας 12-15 ποτήρια νερό την ημέρα, ειδικά τις πρώτες 25 ημέρες.

Απολαύστε κάθε γεύμα! Το φαγητό είναι μια από τις ποιο σημαντικές ηδονές της ζωής.

Τώρα, με το smartest, μια καινούργια ζωή ανοίγει μπροστά σας. Μια ζωή γεμάτη καθημερινές απλές απολαύσεις που την κάνουν, πιο γλυκιά, πιο υγιεινή και καθόλου καταπιεστική.

Επιστροφή

Smartest Plus Services
Exclusive wellbeing services
Επιστροφή

H Smartgroup πηγαίνοντας ένα βήμα μπροστά, ανέπτυξε μια ολοκληρωμένη γκάμα υπηρεσιών, μοναδικών προνομίων, μόνο για σας.
Smartcard

Η μοναδική κάρτα προνομίων δημιουργήθηκε από την Smartgroup με σκοπό τη βελτιστοποίηση των αποτελεσμάτων του Smartest .
Κατά την διεξαγωγή του Smartest, το επιστημονικό προσωπικό μας θα εκδώσει την δική σας Smartcard, η οποία θα είναι πλέον η δική σας προσωπική κάρτα.

Πρώτο το Smartest, το αυθεντικό και πρωτοποριακό τεστ τροφικής δυσανεξίας, δημιουργεί τη Smartcard, η οποία σας δίνει τη δυνατότητα για:
Εξέταση 5 επιπλέον τροφών χωρίς καμία επιβάρυνση.

Το Smartest, έχοντας ως στόχο την επίτευξη τέλειων αποτελεσμάτων, σας δίνει τη δυνατότητα να εξετάσετε 5 επιπλέον τροφές από αυτές που δηλώσατε στο ερωτηματολόγιο τροφών, χωρίς καμία απολύτως επιβάρυνση.

Έτσι, ακόμη και στην περίπτωση που ξεχάσατε να αναφέρετε κάποιες από τις τροφές ή έχετε την περιέργεια να τις εξετάσετε ξεχωριστά, το Smartest σας δίνει την πλήρη ελευθερία να το κάνετε χωρίς να διστάσετε, χωρίς την υποψία οποιασδήποτε νέας χρέωσης.

Τέλος, για εσάς που ήδη έχετε δει τα πρώτα αποτελέσματα, η Smartcard του Smartest αποτελεί ένα επιπλέον σημαντικό εργαλείο στην επίτευξη ακόμη εντυπωσιακότερων αποτελεσμάτων.

Συγκεκριμένα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την Smartcard οποιοδήποτε χρονικό διάστημα επιλέξετε, χωρίς να υπάρχει απολύτως καμία χρονική δέσμευση, ακόμη και μετά από την παρέλευση μεγάλου χρονικού διαστήματος από τη στιγμή που εφαρμόσετε το Smartest.Αυτό σας δίνει το προνόμιο να εξετάσετε μέχρι 5 τροφές που μπορεί να συμπεριλάβατε τελευταία στο διατροφολόγιό σας και για τις οποίες έχετε κάποια απορία σχετικά με την επίδρασή τους στον οργανισμό σας.

Με αυτό τον τρόπο, μπορείτε να βελτιστοποιήσετε τα αποτελέσματα σας και να αποκτήσετε ένα επιπλέον κίνητρο για νέους και ακόμη περισσότερο εντυπωσιακούς στόχους.

Web Site

Η Smartgroup, πιστεύοντας στη δύναμη της ηλεκτρονικής ενημέρωσης, δημιουργεί πρώτη από όλους, ένα διαδικτυακό τόπο συνάντησης για όλους εσάς που ενδιαφέρεστε να μάθετε τις τελευταίες εξελίξεις στο χώρο της τροφικής δυσανεξίας.

Επισκεπτόμενοι την ιστοσελίδα μας μπορείτε να βρείτε άρθρα, μελέτες και επιστημονικές έρευνες από τους εγκυρότερους επιστημονικούς οργανισμούς και πολυάριθμους ερευνητικούς φορείς. Πιστεύοντας ότι η γνώση είναι δύναμη , δημιουργήσαμε για εσάς ένα επιπλέον μέσο με σκοπό την πληρέστερη ενημέρωσή σας σχετικά με το Smartest και την τροφική δυσανεξία.

Όμως, η Smartgroup δεν σταματά εκεί.
Αναπτύσσοντας λογισμικά τελευταίας τεχνολογίας σας παρέχει τη δυνατότητα, μέσω του δικού σας κωδικού πρόσβασης, να εισέλθετε σε ένα ασφαλές περιβάλλον προνομίων και υπηρεσιών που έχει δημιουργηθεί μόνο για εσάς.
Τώρα, πλέον, έχετε τη δυνατότητα

 1. Να δημιουργήσετε το δικό σας διατροφολόγιο συμπληρώνοντας τα αποτελέσματα του Smartest.
 2. Nα αποκτήσετε πρόσβαση σε πληροφοριακό υλικό που θα σας βοηθήσει να εφαρμόσετε ακόμα πιο εύκολα το Smartest.
 3. Να υποβάλλετε τις προσωπικές σας απορίες και να λάβετε άμεσες, έγκυρες απαντήσεις από το επιστημονικό μας προσωπικό.

Ένας ολόκληρος κόσμος ανοίγεται μπροστά σας, εσείς απλά «επισκεφθείτε» τον: www.smartest.gr

Ανοιχτή Γραμμή Επικοινωνίας 210 96 86610 - 11

Μια ακόμη μοναδική υπηρεσία για τα δεδομένα του χώρου έχει αναπτύξει το Smartest για εσάς. Την ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας.

Από Δευτέρα έως Παρασκευή και από τις 10:00 το πρωί μέχρι τις 21:00 το βράδυ, μια ομάδα επιστημονικών συμβούλων είναι στη διάθεσή σας για να εξηγήσει, να διευκρινίσει και να λύσει οποιαδήποτε απορία που μπορεί να σας δημιουργηθεί σχετικά με το Smartest και τις υπηρεσίες του. Και όλα αυτά με αστική χρέωση από οποιαδήποτε γωνιά της Ελλάδος και αν τηλεφωνείτε.

Έτσι, λοιπόν, αν σας έχει δημιουργηθεί η παραμικρή απορία σχετικά με την ανάλυση των αποτελεσμάτων σας ή θέλετε να διασαφηνίσετε οτιδήποτε έχει σχέση με την εφαρμογή του Smartest, ακόμη και να ζητήσετε τις προτάσεις μας σχετικά με την δημιουργία του νέου σας διατροφολογίου, εμείς είμαστε δίπλα σας για να σας δώσουμε άμεσες και έγκυρες απαντήσεις.

Επιστροφή

Discover MyselfUnderstanding MyselfCreating My Wellbeing
Σχετικά με την τροφική δυσανεξία
D.N.A.
F.A.Q.
Contact us
Πιστοποιήσεις Τεχνολογίας
ISO 9001, CE MARK, CB, MEDICAL DEVICE RATING
Designed by Nicead  Powered by eRational S.A.